Jdi na obsah Jdi na menu

Květinový ples Chyšského okrašlovacího spolku 2011

7. 2. 2011

Plesová sezóna začíná a Chyšský okrašlovací spolek Vám opět nabízí možnost společenského vyžití:

Valčík, polka, rock'n'roll, bigbít či jiné modernější  (třeba i nestandardní) tance - právě teď je na ně ideální doba!

Chyše se již těší na "nejkrásnější noc v roce“: 18. února 2011 se bude podruhé konat Květinový ples v Zámeckém pivovaru Lažanských v Chyších. Pestrý program si mohou užít všichni hosté a návštěvníci. Druhý Květinový ples proběhne opět ve znamení květin a zábavy.

Již od slavnostního zahájení budou leitmotivem plesu něžné okvětní plátky růží, karafiátů i elegantních chryzantém. Květinový ples by byl bez květinové volenky jako poušť bez písku. Až do časných ranních hodin se bude tančit, chvíle odpočinku vyplní soutěže či vyhlášení bohaté tomboly a za vrcholnou událost lze považovat volbu tzv. "párů snů“ - krále a královny plesu.

Vystoupení živé hudby je samozřejmostí, pro letošní rok nažhaví taneční páry oblíbený Old friends band. Kromě něj se o vysoce kvalitní zábavu postarají jevištní amatéři. Koho zmůže tanec, může si pochutnat na kulinářských lahůdkách místní vyhlášené kuchyně.


Unikátní ples v Zámeckém pivovaru Lažanských v Chyších je otevřen všem, kteří mají chuť se trochu pobavit, zatančit si, zasoutěžit - nebo jen tak prožít večer jinak, než jen před televizí. Pokud si chcete zamluvit nejlepší místa, je možno tak učinit v Zámeckém pivovaru Lažanských v Chyších a to kdykoli v otevírací době.

Těšíme se na Vás,

Chyšský okrašlovací spolek

kvetinovy-ples_chos.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář